Alle 3 vaksiner brukt mot covid i Norge, kan gi bivirkninger!

I samarbeid med VaxVeritas, Norsk Sykepleierforbund NSF og advokat Kjell Inge Ambjørndalen i Advokatfirmaet Lippestad.

Vi har alle hørt det – bivirkningene fra koronavaksine kan visst ikke være langvarige. Dette til tross for at mange opplever det stikk motsatte.
Både FHI og NPE har klamret seg til at det ikke er noe som tilsier at koronavaksinene kan gi langvarige bivirkninger, som for eksempel fatigue, i mer enn 8 uker. Vi er mange som VET at dette er feil, fordi vi har kjent dette på kroppen i flere år.
Nå har en meget anerkjent norsk medisinsk ekspert, kommet med en 12-siders rapport, som gir en knusende dom over nevnte konklusjon FHI og NPE klamrer seg til.
Denne eksperten er ingen hvem som helst. Elling Ulvestad er lege, professor, spesialist i immunologi og transfusjonsmedisin, og har siden 1996 vært avdelingssjef ved Mikrobiologisk avdeling ved Haukeland Sykehus i Bergen.

Han konkluderer i sin rapport med at ALLE de 3 koronavaksinene til Pfizer, Moderna og AstraZeneca, kan gi langvarige bivirkninger som f.eks. fatigue, hjernetåke og hodepine, kognitive plager og muskelplager.
Alle disse vaksinene har altså en evne til å være utløsende årsak til at det dannes «en vedvarende betennelsesrespons som ikke nedreguleres».
Ulvestad konkluderer med at det gjenstår for vitenskapen å forklare HVORFOR noen utvikler langtiddsykdom. Det gjenstår altså ikke å forklare OM de kan utvikle langstidssykdom.

Dette er en rapport vi regner med både FHI, NPE og rettsvesen kommer til å bli svært godt kjent med fremover.

Del videre til din lege, til NPE/Helseklage i din sak, ja, del i øst og vest!.

Klikk HER for å lese rapporten til Prof Ulvestad

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen